Skin Treatments

Face Mapping huidanalyse | gratis
Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huid-conditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht grondig te inspecteren. Loop binnen voor een Face Mapping of maak een afspraak.

Observ 520 huidscan | gratis
Wil jij weten wat de conditie is van de diepere lagen van jouw huid? Laat ons jouw huid scannen met de zeer gevanceerde Observ 520 huidscan.

FaceFit | €10,- of €0,-*
FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid. Deze treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). De huidexpert maakt bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook wordt apparatuur ingezet om resultaat te maximaliseren. Tijdens de treatment worden ook gepersonaliseerde tips gegeven en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik.

ProSkin30 | €39
In deze gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gaan we zonegericht te werk en ligt de focus op reinigen en het verwijderen van onzuiverheden. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

ProSkin60 | €79
Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

ProSkin30 Expert Active | €59
Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s BioSurface Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren. ->Voorzorgsrichtlijnen<-

ProSkin60 Expert Active| €119
De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s Biosurface Peel en IonActive lijn. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst Microdermabrasie en LED ingezet. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau. ->Voorzorgsrichtlijnen<-

Pro Power Peel 30 | €59
Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60. ->Voorzorgsrichtlijnen<-

Pro Power Peel 60 | €119
Onze krachtigste peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen wordt celvernieuwing maximaal gestimuleerd met een verbluffend resultaat tot gevolg. ->Voorzorgsrichtlijnen<-

Voor optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 á 3 weken. De ProSkin Expert Active en de Pro Power Peel kunnen hierin zeer goed afgewisseld worden.
Boek je je volgende ProSkin Expert Active of Pro Power Peel behandeling binnen 3 weken, dan ontvang op je vervolgbehandeling €7,50 korting (30 min) of  €15,- korting (60 min).

 

Eyebrows & Lashes

perfect eyebrows & lashes €40
eyebrows, style or colour € 20
eyebrows style and colour € 30

Waxing

gezicht vanaf €20

onder- of bovenbenen € 29
onder- en bovenbenen € 45
bikinilijn € 30
Brazilian / Hollywood € 45
hele benen en bikinilijn € 55
oksels € 20
schouders € 25
hele rug € 45
onder- of bovenarmen € 20
hele armen € 35

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van acties en nieuwe producten.