Bel 010-4666383 of Boek hier online

 

Instructies online boeken

Afspraken maken kan ook via de Mijnsalon Book Now App. Installeer voor Iphone of voor android.

Ben je al klant bij ons? Vraag dan snel & eenvoudig je wachtwoord op. Ga naar onze inlogpagina en vul het email adres in waarmee je bij ons geregistreerd staat. Op deze manier voorkom je dat je spaarpunten misloopt en een 2e klantenkaart ontvangt. Ben je het inlog-email adres vergeten? Geen probleem! Vraag het even bij ons op via mail.

Nog geen klant bij Skinby Dermalogica? Leuk dat je kennis wilt maken met hét no-nonsense Skin Center van Rotterdam! Onze Dermalogica huidexperts helpen je graag op een verantwoorde en gezonde manier naar jouw optimale huidconditie.  Maak eenvoudig een account aan en boek jouw eerste ProSkin Treatment!  Vink ‘nieuwe klant’ aan in het keuzemenu en log 15 minuten vóór de aanvang van de ProSkin Treatment in voor een eerste kennismaking en intake gesprek.

Je mag rekenen op een gedegen voorbereiding van onze kant. Wij begrijpen echter ook dat er na het boeken altijd iets tussendoor kan komen. Verzetten of annuleren kan via de BookNow App, per email of per telefoon. Tot 24 uur voor de start is dit kosteloos. Bij te laat annuleren rekenen wij 50% van de gereserveerde behandeltijd. Voor niet verschijnen zonder tijdige annulering zijn wij helaas genoodzaakt 100% van de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen.

Voor onze webshop dien je aparte inloggegevens aan te maken.

 Blijf ook op de hoogte van acties en nieuwe producten, schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van acties en nieuwe producten.