ProSkin Treatments

nicole4

Onze behandelingen en productadvies worden op maat gemaakt aan de hand van jouw huidconditie. Deze wordt bepaald door onze Dermalogica Expert middels een Face Mapping huidanalyse en een Observ 520 huidscan.

ProSkin
Onze ProSkin behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren. Of je nu jong of oud bent, een lichte of een donkere huid hebt, voor iedere huid maken wij een ProSkin behandeling op maat.

Heb je last van huidveroudering, acne, pigmentatie, een gevoelige huid (allergie, eczeem, couperose, rosacea), een droge huid of juist een hoge talgproductie? In onze behandelingen kunnen wij deze problemen zonegericht en doeltreffend aanpakken.

ProSkin Expert Active
Ben jij op zoek naar huidverbetering op het hoogste niveau? In onze ProSkin Expert Active behandelingen worden de meest krachtige ingrediënten uit de IonActive lijn ingezet. Ook maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur zoals wet/dry microdermabrasie (peeling), microcurrent (spierversteviging) en/of LED (collageen). Lees voor het maken van een afspraak goed de voorzorgsrichtlijnen door.

Een gereinigde huid is de beste basis voor een ProSkin Expert Active en Pro Power Peel. Omdat er in deze behandelingen geen extracties gedaan kunnen worden adviseren wij om te starten met een ProSkin30 of 60.

Pro Power Peel
Dermalogica’s meest krachtige peeling. In deze geavanceerde behandeling werken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie (melasma). Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Lees voor het maken van een afspraak goed de voorzorgsrichtlijnen door.

Face Mapping huidanalyse | gratis
Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huid-conditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht grondig te inspecteren. Loop binnen voor een Face Mapping of maak een afspraak.

Observ 520 huidscan | gratis
Wil jij weten wat de conditie is van de diepere lagen van jouw huid? Laat ons jouw huid scannen met de zeer gevanceerde Observ 520 huidscan.

FaceFit | €10,- of €0,-*
FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid. Deze treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). De huidexpert maakt bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook wordt apparatuur ingezet om resultaat te maximaliseren. Tijdens de treatment worden ook gepersonaliseerde tips gegeven en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik.

ProSkin30 | €45,-

In deze gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gaan we zone gericht te werk en ligt de focus op reinigen en het verwijderen van onzuiverheden. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

ProSkin60 | €90,-

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

ProSkin30 Expert Active | €65,-
Deze Expert behandeling richt zich op hoogwaardige exfoliatie. Dit zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren. ->Voorzorgsrichtlijnen<-

ProSkin60 Expert Active| €130,-
De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s innovatieve IonActive lijn. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst Microdermabrasie en LED ingezet. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau. ->Voorzorgsrichtlijnen<-

Pro Power Peel 30 | €65,-
Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60. ->Voorzorgsrichtlijnen<-

Pro Power Peel 60 | €130,-
Onze krachtigste peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen wordt celvernieuwing maximaal gestimuleerd met een verbluffend resultaat tot gevolg. ->Voorzorgsrichtlijnen<-

Voor optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 á 3 weken. De ProSkin Expert Active en de Pro Power Peel kunnen hierin zeer goed afgewisseld worden.
Boek je je volgende ProSkin Expert Active of Pro Power Peel behandeling binnen 3 weken, dan ontvang op je vervolgbehandeling €7,50 korting (30 min) of  €15,- korting (60 min).

Pro Bright 45 Treatment | €97,50
Pro Bright 60 Treatment | €130,-
Een zeer effectieve en intensieve behandeling van 45 of 60 minuten, geschikt voor iedereen die wil werken aan: hyperpigmentatie, (preventieve) huidveroudering of gewoon als een mooie oppepper voor de huid! Het nieuwe krachtige Biolumin-C serum staat centraal gedurende deze behandeling. Er wordt gewerkt met verschillende technieken, denk aan: Exfoliatie, electrische infusie en bio-activatie. De Pro Bright 60 Treatment bevat 3 lagen peeling en de  Pro Bright 45 Treatment 1 laag.

Skinpen (MicroNeedling) | €195 

Kuur van 3 behandelingen €526,50 | Kuur van 6 behandelingen €994,50

Skin by Dermalogica maakt gebruik van het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld: de SkinPen. Dit is één van de populairste behandelingen van het moment vanwege de mooie resultaten en de laagdrempeligheid. De SkinPen is namelijk een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties.
U kunt medische microneedling ondergaan voor de behandeling tal van huidproblemen, maar ook voor algemene huidverbetering.  ->Voorzorgsrichtlijnen<-

Eyebrows & Lashes

perfect eyebrows & lashes €40
eyebrows, style or colour € 20
eyebrows style and colour € 30

Waxing

gezicht vanaf €20

* Een Facefit is gratis bij aanschaf van €99,- aan producten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van acties en nieuwe producten.