ProSkin Expert Active

Onze ProSkin Expert Active behandelingen is onze meest geavanceerde behandeling. Hierin worden de krachtige ingrediënten uit onze IonActive lijn ingezet in combinatie met specialistische apparatuur te weten Microdermabrasie, LED en Microcurrent.

Heb je last van huidveroudering, acne, pigmentatie, een gevoelige huid (allergie, eczeem, couperose, rosacea), een droge huid of juist een hoge talgproductie? In onze behandelingen kunnen wij deze problemen zonegericht en doeltreffend aanpakken.

Microdermabrasie – exfoliatie

De Bio-Hydroderm Trinity biedt geavanceerde wet/dry microdermabrasie en maakt een combinatie van mechanische en chemische exfoliatie mogelijk. De unieke technologie in combinatie met het superieur ontworpen handstuk met diamanten opzetstukken, zorgt ervoor dat je de meest geavanceerde microdermabrasie-behandeling krijgt.

 

LED Deep Treatment

De bt-accent LED biedt geavanceerde lichttherapie en is perfect om jouw behandelingen mee te intensifiëren.

Blauw licht is ideaal voor de behandeling van huidvlekken en oneffenheden op de huid zoals comedonen. Blauw licht geeft goede resultaten bij acne omdat het de bacterie die de acne veroorzaakt vernietigt.

Rood licht komt dieper in de huid en werkt huidverbeterend. Deze golflengte stimuleert het produceren van fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Het stimuleert ook de doorbloeding van de huid en is daarom ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlicht-beschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

 

Microcurrent – spierversteviging

Het resultaat dat verkregen wordt door de bt-nano wordt ook wel non-surgical facelift genoemd. Bt-nano is een apparaat waarmee maximaal resultaat verkregen kan worden door middel van spierversteviging en specifieke iontoforese. Hierdoor kunnen spieren worden verkort en verlengt, kan de huid worden gelift en kunnen ingrediënten worden ingesluisd.

biotherapeutic-nano

 

 

Voorzorgsrichtlijnen en Contra-indicaties
Houd rekening met het volgende bij het boeken van een ProSkin Expert Active

  • Stop 2-4 weken voor de behandeling met het gebruik van voorgeschreven exfoliërende medicatie zoals Retin-A, Renova, Adapalene of Tazorac.
  • De behandeling wordt niet uitgevoerd als je zwanger bent.
  • De behandeling wordt niet uitgevoerd als je een koortslip hebt.
  • Stop minimaal 6 maanden voor de behandeling met het nemen van orale medicatie voor acné zoals Isotretinoïne (RoAccutane).
  • Exfolieer niet 2-3 dagen voor de behandeling.
  • Hars of wax het gelaat niet 24 uur voor of na de behandeling.
  • (voor de mannen) Zorg dat je je minimaal 24 uur van te voren nat geschoren hebt of indien elektrische minimaal 2 uur van te voren.
  • Ga niet onder de zonnebank een week voor de behandeling. Een zonverbrande huid is een contra-indicatie voor de behandeling.
  • Als er botox of injectables zijn ingespoten dan moet dit minimaal een week geleden zijn.

 

In een ProSkin Expert Active worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen.

Boek hier je afspraak.

ProSkin30 Expert Active| €65,-
Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met verschillende soorten zuren. Deze hoogwaardige exfoliatie zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt geavanceerde apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.

ProSkin60 Expert Active| €130,-
De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt er onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s innovatieve Ionactive producten . Ook worden krachtige serums gebruikt en wordt geavanceerde apparatuur ingezet, waaronder Microdermabrasie en LED. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Voor optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 á 3 weken. De ProSkin Expert Active en de Pro Power Peel kunnen hierin zeer goed afgewisseld worden.
Boek je je volgende ProSkin Expert Active of Pro Power Peel behandeling binnen 3 weken, dan ontvang op je vervolgbehandeling €7,50 korting (30 min) of  €15,- korting (60 min).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van acties en nieuwe producten.