Our Skin Center

Al 15 jaar gelegen in het bruisende hart van Rotterdam.

Onze Dermalogica huidexperts helpen je naar jouw optimale huidconditie op een verantwoorde en gezonde manier. Wij werken volgens het unieke Dermalogica concept. Dit concept is gericht op échte huidverbetering met werkzame en verantwoorde ingrediënten.

Onze filosofie is dat alléén het beste goed genoeg is voor jouw huid. Daarom hebben al onze huidexperts het Dermalogica Expert progamma afgerond. Dit opleidingsprogramma is ontwikkeld door het IDI (International Dermal Institute) en kent drie niveaus: Certified, Specialist en Expert. De Expert status is het hoogste niveau, dat wordt bereikt door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen.
Wanneer je een behandeling boekt bij een van onze Experts, dan ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit adviezen en behandelingen.

Sanne

In 2008 begon mijn reis als huidspecialist en ondernemer, met toen nog Skin by Dermalogica, aan de Haagseveer geheel in Dermalogica huisstijl; strak, grijs en wit.

Na al die jaren zeer succesvol te hebben gedraaid waren onze klanten, het team en ik toe aan de next step: een zichtbaardere locatie, meer ruimte en meer persoonlijkheid. In 2022 verhuisden we naar de Pannenkoekstraat en werden we SKINBY met de vrijheid om ook andere merken te verkopen.

Bij SKINBY stap je binnen in een warme omgeving met huidtinten, persoonlijke en professionele aandacht, natuurlijke materialen en een ontspannen sfeer.

Ik heb al van jongs af aan een grote fascinatie voor onze huid, het grootste orgaan van ons lichaam. Het beschermt ons tegen allerlei invloeden van buitenaf en is gevoelig voor ontelbare sensaties, naast dat het een filter is van afvalstoffen. Je kunt veel van de interne gezondheid aflezen aan iemands huid. Dat is zó interessant!

Naast mijn fascinatie voor de huid heb ik een groot hart voor de aarde, woestijnen en Parijs, de 2e liefde in mijn leven. Met stip op nummer 1 is en blijft mijn zoontje Ezra die mij ondanks tegenslagen in het leven steeds weer weet op te beuren met zijn bijzondere en lieve persoonlijkheid.

Isabelle

Ik werk met heel veel plezier in deze prachtige nieuwe locatie van SKINBY als huidspecialist. Vooral de lichte behandelruimtes en mijn fijne collega's zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Als huidspecialist heb ik het Dermalogica Expert programma afgerond, dit is het hoogst haalbare niveau.  
Mijn specialisaties zijn MicroNeedling en Bindweefselmassage (deeptissue).

Mijn favoriete product van Dermalogica is de Super Rich Repair, die voelt zo lekker vol en geeft m’n droge en gevoelige huid comfort zonder dat deze vet aanvoelt.

Om mezelf fit te houden, doe ik aan cycling, hou ik van dansen op festivals en lange wandelingen maken met m’n hond.

Ik ben gek op bloemen, geurkaarsen en je kan me altijd wakker maken voor sushi!

Amy

Vanaf het moment dat ik tiener was begon mijn huid te veranderen en werd het erg onrustig, dus ik weet zelf heel goed hoe het voelt als je huid niet optimaal is.

Tijdens mijn onderzoek naar huidverbetering ben ik voor behandelingen bij SKINBY terecht gekomen en toen ik in de behandelstoel lag dacht ik: ‘dit wil ik ook doen!’ Sindsdien ben ik zeer geïnteresseerd in huidverzorging.

Een tijdje later mocht ik als stagiaire aan de slag bij SKINBY en inmiddels ben ik werkzaam als huidspecialist en heb ik het hele Dermalogica Expert progamma afgerond, dit is het hoogstnhaalbare niveau. Het bijzondere aan dit vak vind ik dat je nooit uitgeleerd bent. Er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen en technologieën waar je over kan leren. 

Het leukste van de behandeling geven zijn de extracties, want door het verwijderen van onzuiverheden zie je gelijk resultaat! 

Ik laat nieuwe klanten graag kennis maken met Dermalogica. Mijn favoriete product is de PreCleanse omdat deze als beste mijn huid schoonmaakt en daarnaast is de geur heerlijk en werkt het rustgevend. 

Bij SKINBY werken geeft mij een trots gevoel; een mooie locatie, prachtig verbouwd met een chique uitstraling!

Een feitje over mezelf is dat ik erg van structuur en overzichtelijkheid houd, dus maak ik lijstjes van alles! Ook hou ik van opgeruimd en schoon. 

Om mezelf fit te houden ga ik buiten hardlopen en naar de sportschool, daar zul je me ook vinden op de loopband! Als ik vrij ben ga ik graag nieuwe restaurantjes ontdekken. Ik hou van koken en ben gek op Ramen  eten! 

Foteini (pronounce as Fotini)

I am Greek, English speaking, and thus I will introduce myself in English here!

I’m from Thessaloniki (such a disappointment that I am not from an island!) so I treat all the international clients and the clients who don't mind speaking English.

I am very experienced as a skin therapist and work, already, 5 years both in Greece and Netherlands in the industry. I have seen many skin conditions, types of skin and I have worked with a variety of treatments and skin improvement machines. For me Dermalogica was a goal since I was in Greece. I have followed all the Dermalogica Expert trainings.

At SKINBY I find the perfect combination of a cozy environment and giving customized treatment at the same time. I really enjoy the variety of options that Dermalogica is giving to me as a therapist to treat a skin condition and improve the impurities. I have the opportunity to give advice to my clients with products that will work cooperatively with the treatments in the salon to reach the desired result.

My most favorite treatment is SkinPen (MicroNeedling), cause I like to work with the structure of the skin and seeing the fast improvement process of the impurities.

You can find me in a karaoke singing with friends or in a park doing my stretching! A lifetime hack from a Greek lady: try FETA cheese with every meal

Dermalogica : Jane's story

Het verhaal van Dermalogica is eigenlijk het verhaal van onze oprichter, Jane Wurwand. En het verhaal van Jane begon met de vijf belangrijkste woorden die ze ooit van haar moeder meekreeg: “Learn how to do something.”

Dus leerde ze hoe ze de huidverzorgingsindustrie kon ontwrichten – door honderdduizenden professionele huidtherapeuten op te leiden. Binnen een paar jaar begon ze het nummer één merk in de professionele huidverzorgingsindustrie op te bouwen. Gebaseerd op Jane's geloof in de kracht van op vaardigheden gebaseerde professionele training en hoogwaardige huidverzorging, zou Dermalogica zo'n vraag creëren dat The Sunday Times of London een artikel publiceerde van vier pagina's - getiteld “The Woman Who Started a Cult.”

MARC INBANE : Haute couture tanning

Marc Inbane is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. Marc Inbane is bekroond met verschillende awards.

Omdat Marc Inbane een veilig, verantwoord en natuurlijk zon en zonnebank alternatief biedt zijn wij ook fan.

Mrs. Highbrow : Best brows & lashes

Voor echte power brows en long-lasting lashes gebruiken wij tijdens je behandeling Mrs. Highbrow. Bovendien bieden wij deze productlijn aan in ons Skin Center. Van pomade tot potlood. Probeer bijvoorbeeld eens de Brow Soap om de wenkbrauwen de hele dag te fixeren. Eenvoudig in gebruik met verbluffend resultaat.

Brow makeup to be your best