Our Skin Center

Al 15 jaar gelegen in het bruisende hart van Rotterdam.

Onze Dermalogica huidexperts helpen je naar jouw optimale huidconditie op een verantwoorde en gezonde manier. Wij werken volgens het unieke Dermalogica concept. Dit concept is gericht op échte huidverbetering met werkzame en verantwoorde ingrediënten.

Onze filosofie is dat alléén het beste goed genoeg is voor jouw huid. Daarom hebben al onze huidexperts het Dermalogica Expert progamma afgerond. Dit opleidingsprogramma is ontwikkeld door het IDI (International Dermal Institute) en kent drie niveaus: Certified, Specialist en Expert. De Expert status is het hoogste niveau, dat wordt bereikt door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen.
Wanneer je een behandeling boekt bij een van onze Experts, dan ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit adviezen en behandelingen.

Sanne

In 2008 begon mijn reis als huidspecialist en ondernemer, met toen nog Skin by Dermalogica, aan de Haagseveer geheel in Dermalogica huisstijl; strak, grijs en wit.

Na al die jaren zeer succesvol te hebben gedraaid waren onze klanten, het team en ik toe aan de next step: een zichtbaardere locatie, meer ruimte en meer persoonlijkheid. In 2022 verhuisden we naar de Pannenkoekstraat en werden we SKINBY met de vrijheid om ook andere merken te verkopen.

Bij SKINBY stap je binnen in een warme omgeving met huidtinten, persoonlijke en professionele aandacht, natuurlijke materialen en een ontspannen sfeer.

Ik heb al van jongs af aan een grote fascinatie voor onze huid, het grootste orgaan van ons lichaam. Het beschermt ons tegen allerlei invloeden van buitenaf en is gevoelig voor ontelbare sensaties, naast dat het een filter is van afvalstoffen. Je kunt veel van de interne gezondheid aflezen aan iemands huid. Dat is zó interessant!

Naast mijn fascinatie voor de huid heb ik een groot hart voor de aarde, woestijnen en Parijs, de 2e liefde in mijn leven. Met stip op nummer 1 is en blijft mijn zoontje Ezra die mij ondanks tegenslagen in het leven steeds weer weet op te beuren met zijn bijzondere en lieve persoonlijkheid.

Anna

I'm thrilled to be part of the SKINBY team, where I serve as a skilled skin therapist. SKINBY is more than just a workplace; it's a warm and inviting space that offers amenities not only for our valued clients but also for us, the experts.

With a strong foundation in both theoretical and practical knowledge of skin treatments, I'm here to help you on your journey to your best self. When it comes to Dermalogica products, selecting a favourite is a tough call – they're all fantastic! Let's chat, and I'll share my top picks.

Outside of work, I'm a passionate traveller, a shopaholic, and a food enthusiast. Greek souvlaki holds a special place in my heart—Greek because that is where I am originally from. But I'm not just here to discuss skincare; I could do that all day. I love engaging in limitless discussions with friends about life's adventures, beauty secrets, or anything else.

Omaira

Ik ben geboren in Rotterdam en ik ben van Surinaamse afkomst. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met familie en vrienden en dan ga ik het liefst de perfecte cappuccino drinken, ergens lunchen of zelf lekker Surinaams koken. Ik kan ook echt genieten van een self-care dag en me-time. Ik mediteer en wandel graag en dan ’s avonds de kaarsen aan met een kop kamillethee en een mooie film kijken.

Vanaf mijn tienerjaren ben ik al geïnteresseerd in de anatomie, huidverzorging en het onderwijs en sinds 2012 heb ik een passie voor Dermalogica en hun skincare filosofie ontwikkeld. De producten hebben altijd hoogwaardige ingrediënten, gericht op continue huidverbetering en de huid krijgt als resultaat de signature Dermalogica glow.

Ik vind het belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen in de salon en volledig kunnen genieten van hun behandeling. Het beste gevoel is aan het einde van een treatment om een klant echt te zien stralen. 

Melanie

Oorspronkelijk kom ik uit Gouda en in mijn vrije tijd ga ik graag bij familie en vrienden langs of we gaan samen gezellig een hapje eten. Ik ben ook gek op de natuur en ik ben, liefst met zonnig weer, vaak buiten te vinden. Beweging vind ik ook belangrijk:
of in de sportschool of lekker thuis klussen en ’s avonds hou ik ervan om mezelf te verzorgen met een mooi masker of manicure: self-care is self-love! 

Natuurlijk ben ik een echte skincare lover en in mijn tienerjaren had ik een ‘lastige huid' en regelmatig last van puistjes en een geïrriteerde en gevoelige huid. Totdat ik Dermalogica ontdekte en alle huidproblemen waren verleden tijd! Ik werd gepassioneerd over de huid en de huidverbetering en waar Dermalogica voor staat en hun filosofie. Hoe alles in verband staat met elkaar vind ik echt super interessant! De hoogwaardige ingrediënten die in Dermalogica’s producten zitten werken fantastisch samen op de huid en daarom heb ik een hele verzameling in m’n badkamer staan. Ik werk er nu al zo’n 8 jaar mee en sta 100% achter het merk. Ik ben een echte Dermalogica en Skinby fan!

Dermalogica : Jane's story

Het verhaal van Dermalogica is eigenlijk het verhaal van onze oprichter, Jane Wurwand. En het verhaal van Jane begon met de vijf belangrijkste woorden die ze ooit van haar moeder meekreeg: “Learn how to do something.”

Dus leerde ze hoe ze de huidverzorgingsindustrie kon ontwrichten – door honderdduizenden professionele huidtherapeuten op te leiden. Binnen een paar jaar begon ze het nummer één merk in de professionele huidverzorgingsindustrie op te bouwen. Gebaseerd op Jane's geloof in de kracht van op vaardigheden gebaseerde professionele training en hoogwaardige huidverzorging, zou Dermalogica zo'n vraag creëren dat The Sunday Times of London een artikel publiceerde van vier pagina's - getiteld “The Woman Who Started a Cult.”

MARC INBANE : Haute couture tanning

Marc Inbane is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. Marc Inbane is bekroond met verschillende awards.

Omdat Marc Inbane een veilig, verantwoord en natuurlijk zon en zonnebank alternatief biedt zijn wij ook fan.

Mrs. Highbrow : Best brows & lashes

Voor echte power brows en long-lasting lashes gebruiken wij tijdens je behandeling Mrs. Highbrow. Bovendien bieden wij deze productlijn aan in ons Skin Center. Van pomade tot potlood. Probeer bijvoorbeeld eens de Brow Soap om de wenkbrauwen de hele dag te fixeren. Eenvoudig in gebruik met verbluffend resultaat.

Brow makeup to be your best