Hét no-nonsense skin care center

Voor een goede conditie van je spieren en gewrichten ga je naar de sportschool. Voor een goede conditie van je huid kom je naar Skinby Dermalogica. Onze Dermalogica huidexperts helpen je naar jouw optimale huidconditie op een verantwoorde en gezonde manier. Wij werken volgens het unieke Dermalogica concept. Dit concept is gericht op échte huidverbetering met werkzame en verantwoorde ingrediënten.

Ons Expert Team

Onze filosofie is dat alléén het beste goed genoeg is voor jouw huid.
Daarom hebben al onze huidexperts het Dermalogica Expert progamma afgerond. Dit opleidingsprogramma is ontwikkeld door het IDI (International Dermal Institute) en kent drie niveaus: Certified, Specialist en Expert. De Expert status is het hoogste niveau, dat wordt bereikt door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen.
Wanneer je een behandeling boekt bij een van onze Experts, dan ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit adviezen en behandelingen.
Daarnaast zijn onze Experts toegewijd en oefenen ze hun vak met veel passie uit, en dat merk je gedurende de gehele behandeling.

Persoonlijke aanpak

Onze huidexperts bieden niet steeds dezelfde ‘menukaart’ aan, maar zij onderscheiden zich door een persoonlijke benadering. Zo wordt een behandeling en productadvies altijd afgestemd op jouw huidbehoefte, die wordt bepaald na een Face Mapping huidanalyse en Observ 520 huidscan.

 

Sanne

Eigenaresse | Dermalogica Expert

 

Naomi

Shop manager |Dermalogica Expert | Acne specialisatie

 

Olinde

Dermalogica Expert | Acne specialisatie
Certificaat U-consultancy: dermatologie voor de schoonheidsspecialist

 

 

Benthe

Dermalogica Expert | Acne specialisatie

 

 

Dorinda

Dermalogica Expert | Acne specialisatie

 

Fleur

Dermalogica Expert

 

Henny

Back Office | Marketing Manager

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van acties en nieuwe producten.